2015-08-14 10:48Pressmeddelande

Världspremiär för BAR FÖR ALLA.

null

GodDryck sätter tillsammans med Way Out West upp BAR FÖR ALLA på årets festival, 13-15 augusti. I BAR FÖR ALLA kommer det endast att säljas alkoholfria drycker och drinkar. Eftersom GodDryck är skapat för att få världen att må bättre, kommer hela omsättningen i baren att gå till välgörande ändamål.

- Med Way out West strävar vi hela tiden för att flytta gränserna och vi vill inte bara skapa upplevelser för alla våra festivalbesökare utan också vara en positiv kraft för en bättre värld. Därför känns det självklart att vi tillsammans med GodDryck sätter upp en alkoholfri bar. BAR FÖR ALLA kommer att vara den första alkoholfria baren någonsin på Way Out West, säger Patrick Fredriksson, en av grundarna till arrangören Luger som ligger bakom Way Out Wes.

Pengarna som BAR FÖR ALLA genererar kommer att fördelas mellan GodDrycks välgörenhetspartners: Barncancerfonden, Hand in Hand, IOGT-NTO, Läkare utan Gränser, Naturskyddsföreningen och SOS-Barnbyar.

- I vår strävan med att få världen att må bättre så finns det ingen bättre plats att sätta upp BAR FÖR ALLA än på Way Out West. Festivalen är unik i sitt slag och den positiva atmosfär som finns där är i världsklass, säger Peter Roland VD och initiativtagare till GodDryck. 

Om GodEl

GodDryck lanserades 2015 och ägs till 100 % av stiftelsen GoodCause. GodDryck säljer alkoholfria drycker till mat och fest. Bolagets första produkt Goda Bubblor No 1 är ett ekologiskt alkoholfritt mousserande vitt vin. Goda Bubblor No 1 finns på Systembolaget (artnr 1959), Cajsa Warg-butikerna och utvalda restauranger. Precis som systerbolagen, GodEl och GodFond, kommer vinsten från bolaget att gå till välgörande ändamål. GodDrycks välgörenhetspartners är Barncancerfonden, Hand in Hand, IOGT-NTO, Läkare utan Gränser, Naturskyddsföreningen och SOS-Barnbyar.


Om GodEl

Om GodEl Vår mission är att driva på förändringen till en schysst elmarknad för kund, miljö och omvärld. GodEl har utnämnts till Sveriges mest hållbara elbolag sju år i rad av svenska folket i Sustainable Brand Index. Vi är elbolaget som har nöjdast kunder enligt Reco, över 800 kunder har gett oss 4,6/5 i snittbetyg. Hos oss tillämpas inte anvisade elavtal. All vår el är förnybar märkt Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning på el. GodEl ägs av den svenska stiftelsen GoodCause som har till syfte att starta och driva bolag vars avkastning går till välgörande ändamål. Sedan starten 2005 har våra kunder genererat 48,5 miljoner kronor till välgörenhet.


Kontaktpersoner

 Björn Björnson
EL-EXPERT
Björn Björnson