2006-02-20 10:34Pressmeddelande

SNABB INBRYTNING AV GOD UPPSTICKARE


Under förra året kom en ny aktör in på elmarknaden. Från leveransstart den 1 juni har GodEl fått 10,000 kunder. På mindre än ett år har bolaget därmed kommit halvvägs till de 20,000 kunder som bolaget räknar med långsiktigt skall räcka för att nå ett nollresultat.


– Vi hoppades att vi, tack vare våra låga priser och vårt löfte om all avkastning till välgörenhet, skulle kunna attrahera kunder lättare. Det har visat sig bättre än så. Våra kunder har blivit våra främsta ambassadörer och en intern undersökning har visat att 99 procent av våra kunder redan tipsar eller kommer att tipsa vänner och bekanta att också ansluta sig, säger Stefan Krook, initiativtagare och VD i GodEl.

– Vårt mål att nå 20,000 kunder i år ligger fast. För att klara detta hoppas vi kunna komplettera vår marknadsföring med hjälp av en mediapartner inom kort, kommenterar Stefan Krook planerna för året.


För mer information vänligen kontakta:
Stefan Krook, grundare och VD, 0701 11 12 13, stefan.krook@godel.se

www.godel.se

Om GodEl
GodEl är ett nytt elbolag som bildats för att ge bra pris till kunderna och skänka hela sin avkastning till välgörande ändamål. Initiativet till GodEl togs av VD Stefan Krook, entreprenör som tidigare bland annat grundat teleoperatören Glocalnet. GodEl är helägt av stiftelsen GoodCause, vars syfte är att starta och driva bolag som genererar avkastning till ideella organisationer, som t ex Rädda Barnen, Stockholms Stadsmission och SOS-Barnbyar. GoodCause har fått donationer av Karl-Johan Persson, Robert af Jochnick, Stefan Krook och Catella. GodEls logotyp är formgiven och skänkt av Lasse Åberg.


Om GodEl

Om GodEl Vår mission är att driva på förändringen till en schysst elmarknad för kund, miljö och omvärld. GodEl har utnämnts till Sveriges mest hållbara elbolag sju år i rad av svenska folket i Sustainable Brand Index. Vi är elbolaget som har nöjdast kunder enligt Reco, över 800 kunder har gett oss 4,6/5 i snittbetyg. Hos oss tillämpas inte anvisade elavtal. All vår el är förnybar märkt Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning på el. GodEl ägs av den svenska stiftelsen GoodCause som har till syfte att starta och driva bolag vars avkastning går till välgörande ändamål. Sedan starten 2005 har våra kunder genererat 48,5 miljoner kronor till välgörenhet.


Kontaktpersoner

 Björn Björnson
EL-EXPERT
Björn Björnson