2017-08-08 08:00Pressmeddelande

​Pussas – då ger GodEl pengar till hbtq-rörelsen

null

GodEl är officiell elleverantör till Way Out West. I samband med festivalen lanserar GodEl kampanjen #KissingIsCaring, vilken går ut på att besökarna på Way Out West tar pussbilder i GodEls fotobås. När besökaren förevigas framför GodEls "Kiss Cam" får hen välja vilken av organisationerna Action Aid, Humans Rights Watch och RFSL, vilka alla jobbar för hbtq-rättigheter, hen vill att GodEl ska ge 250 kr till.

- I år är Way Out Wests hållbarhetstema hbtq och GodEl är på plats och kampanjar med tre organisationer som jobbar med hbtq-frågor. Kampanjens pusstema påminner om alla människors lika värde och förutom att engagera besökarna teamar vi upp med ett tiotal inflytelserika kreatörer som tar ställning för alla människors lika rättigheter, säger Elias Vieglins, PR-ansvarig på GodEl.

GodEl grundades 2005 med syftet att driva förändringen till en schysst elmarknad. GodEl levererar enbart förnybar el märkt Bra Miljöval och ger all sin vinst till välgörenhet.

Kampanjen genomförs i samarbete med Emma Elwin och Lisa Corneliusson som driver det hållbara modemagasinet Make It Last.

Om GodEl

Vår mission är att driva på förändringen till en schysst elmarknad för kund, miljö och omvärld. GodEl har utnämnts till Sveriges mest hållbara elbolag åtta år i rad av svenska folket i Sustainable Brand Index. Vi är elbolaget som har nöjdast kunder enligt Reco, över 1000 kunder har gett oss 4,6/5 i snittbetyg. All vår el är förnybar märkt Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning på el. GodEl ägs av den svenska stiftelsen GoodCause som har till syfte att starta och driva bolag vars avkastning går till välgörande ändamål. Sedan starten 2005 har våra kunder genererat över 50 miljoner kronor till välgörenhet. 


Om GodEl

Om GodEl Vår mission är att driva på förändringen till en schysst elmarknad för kund, miljö och omvärld. GodEl har utnämnts till Sveriges mest hållbara elbolag sju år i rad av svenska folket i Sustainable Brand Index. Vi är elbolaget som har nöjdast kunder enligt Reco, över 800 kunder har gett oss 4,6/5 i snittbetyg. Hos oss tillämpas inte anvisade elavtal. All vår el är förnybar märkt Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning på el. GodEl ägs av den svenska stiftelsen GoodCause som har till syfte att starta och driva bolag vars avkastning går till välgörande ändamål. Sedan starten 2005 har våra kunder genererat 48,5 miljoner kronor till välgörenhet.


Kontaktpersoner

 Björn Björnson
EL-EXPERT
Björn Björnson