2008-12-15 06:30Pressmeddelande

GODELS KUNDER MEST LOJALA

Enligt SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) årliga mätning av kunduppfattningar inom Elhandelsbranschen hamnar GodEl i toppen. GodEl, Sveriges enda elbolag som skänker bort all sin avkastning till välgörande ändamål, är på god väg mot ett av sina långsiktiga mål - att bli Sveriges mest älskade elbolag.

SKI mäter årligen vad kunderna tycker om sina leverantörer i en rad olika branscher bl.a. elhandelsbranschen. GodEl, som för första gången är med i mätningarna, får ett mycket gott resultat av sina kunder. GodEl har de mest lojala kunderna i branschen och GodEls tjänster upplevs som de mest prisvärda.

-Vårt resultat i årets mätning visar att vi är på god väg mot våra långsiktiga mål, men det finns fortfarande mer att göra, kommenterar Peter Roland vd för GodEl. Vi är otroligt glada att våra kunder är nöjda med oss och att vi har de mest lojala kunderna i branschen. Vi tror att många tycker om syftet med GodEl - ge våra kunder ett riktigt bra elpris och skänka hela avkastningen till välgörande ändamål.

För mer information:

 

Peter Roland, VD, 0736 17 16 10, peter.roland@goodcause.se

www.godel.se

 


Om GodEl

GodEl bildades 2005 med affärsidén att bli de många svenskarnas elbolag genom prisvärdhet, enkelhet och ärlighet. GodEl har blivit ett av Sveriges snabbast växande elbolag och har idag ca 75,000 kunder. Bolaget är helägt av Stiftelsen GoodCause, vars syfte är att starta och driva bolag som genererar avkastning till ideella organisationer. Hittills har GodEl-satsningen bidragit med 2,7 mkr till välgörenhet. Kunderna väljer vart välgörenhetsutdelningarna skall gå. Idag kan kunderna välja bland: SOS-Barnbyar, Rädda Barnen, Stockholms Stadsmission och Läkare Utan Gränser. Stiftelsen GoodCause har fått donationer av Karl-Johan Persson, Stichting af Jochnick, Stefan Krook, Per Ludvigsson och Catella. GodEls logotyp är formgiven och skänkt av Lasse Åberg.


Om GodEl

Om GodEl Vår mission är att driva på förändringen till en schysst elmarknad för kund, miljö och omvärld. GodEl har utnämnts till Sveriges mest hållbara elbolag sju år i rad av svenska folket i Sustainable Brand Index. Vi är elbolaget som har nöjdast kunder enligt Reco, över 800 kunder har gett oss 4,6/5 i snittbetyg. Hos oss tillämpas inte anvisade elavtal. All vår el är förnybar märkt Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning på el. GodEl ägs av den svenska stiftelsen GoodCause som har till syfte att starta och driva bolag vars avkastning går till välgörande ändamål. Sedan starten 2005 har våra kunder genererat 48,5 miljoner kronor till välgörenhet.


Kontaktpersoner

 Björn Björnson
EL-EXPERT
Björn Björnson