2023-11-15 13:14Pressmeddelande

GodEl utsett till Karriärföretag 2024

Karriärföretag 2024

”GodEl erbjuder inte bara meningsfullt arbete i linje med sina miljömedvetna värderingar, utan skapar också en arbetsmiljö där individer kan trivas och blomstra.” Så lyder en del av motiveringen till utnämningen av GodEl som Karriärföretag 2024.

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

– Jag blir så stolt över att GodEl har blivit ett Karriärföretag. Vi är bara 40 anställda som tar hand om Sveriges nionde största elbolag som dessutom har ett enda existensberättigande, att göra världen till en bättre plats. För att lyckas med vår uppgift att göra gott så måste vi jobba inifrån och ut med engagerade och motiverade och ruggigt kompetenta medarbetare som ett fundament. Vi vet redan att vi har riktigt engagemang, motivation och maxad kompetens i vår organisation och nu får även omvärlden veta det, säger Johan Östlund, HR-ansvarig på GodEl.

Juryns motivering i sin helhet
”GodEl har framgångsrikt utmärkt sig som en attraktiv arbetsgivare genom att kontinuerligt prioritera sitt engagemang för medarbetarnas välmående och professionell utveckling. Deras kultur präglas av ständigt lärande, möjligheter till personlig tillväxt och en samarbetsinriktad atmosfär som uppmuntrar medarbetarna. GodEl erbjuder inte bara meningsfullt arbete i linje med sina miljömedvetna värderingar, utan skapar också en arbetsmiljö där individer kan trivas och blomstra.”

Mer om Karriärföretagen
De utsedda arbetsgivarna får titulera sig som Karriärföretag under ett år. Karriärföretagen vill vara bryggan mellan studenter och unga yrkesverksamma och deras nästa arbetsgivare.

Efter ett första urval, baserat på grundkriterier, granskas bolagen av Karriärföretagens expertpanel, som väljer vilka bolag som skickas vidare till juryn. Juryn består av: Charlotte Hågård, Anna Dyhre, Torgny Johnsson och Boris Nordenström. GodEl är ett av de cirka 200 företag/organisationer som utsetts till Karriärföretag 2024.


Om GodEl

GodEl är Sveriges nionde största elbolag. Sedan starten 2005 driver vi förändringen till en schysst elmarknad för kund, miljö och omvärld. Elen är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval och avtalen är rörliga. Vi har blivit utsedda till branschens mest hållbara varumärke enligt SBI elva år i rad och vi är även Sveriges mest rekommenderade elbolag enligt Sifo. Vi ägs av den svenska stiftelsen GoodCause, vars enda mål är att starta företag och låta vinsten gå till välgörande ändamål. Hittills har GodEl genererat 65 miljoner kronor till välgörenhet. Vi är anvisningsleverantör till Ellevio.


Kontaktpersoner

Ellen Jurell
Presskontakt
Ellen Jurell