2013-09-13 08:00Pressmeddelande

GodEl lanserar ny webbplats

null

GodEl lanserar en ny webbplats. Det är första gången webbplatsen görs om sedan 2006 och satsningen är ett första steg mot en tydligare digital närvaro. Målet är att göra det enklare att förstå GodEls syfte och den skillnad som GodEls kunder gör för människa och miljö. Bakom webbplatsen står digitala fullservicebyrån Avantime.

Genom att gå med i GodEl gör våra kunder skillnad för världen och vår nya webbplats kommunicerar det på ett helt nytt sätt. Vi visar vad våra samarbetspartners gör med pengarna de får genom GodEl tack vare att vi inte har något privat vinstintresse. Ett exempel är SOS Barnbyar som genom sitt arbete i bland annat Bouar i Centralafrikanska republiken ger utsatta barn en trygg uppväxt, säger Johan Carrick, marknadschef på GodEl. 

Lanseringen är ett första steg mot en tydligare digital närvaro för GodEl och under hösten kommer GodEl för första gången göra en stor kampanj i sociala medier. Kampanjen ska ge ökad kännedom om GodEls affärsmodell och på ett lekfullt sätt visa att det är enkelt att göra skillnad utan att det kostar något extra.

Vi ser ett starkt engagemang för frågor som rör socialt och miljömässigt ansvarstagande hos våra kunder och det vill vi spinna vidare på, säger Johan Carrick, marknadschef GodEl.  

GodEl har alla förutsättningar som krävs för att tillhöra de största aktörerna på marknaden. Med den förfinade onlinenärvaron kan de nu, på ett bättre sätt än tidigare, kommunicera sina kärnvärden och ta de marknadsandelar som krävs för att fortsätta göra världen till en bättre plats, säger Erik Klusell, Founder & Senior Partner på Avantime.

Gå direkt till den nya webbplatsen på www.godel.se

Mer information
Emmy Tollin, Informationsansvarig GodEl, 073 – 55 313 65 eller emmy.tollin@goodcause.se
Johan Carrick, Marknadschef GodEl, 070 – 304 75 35 eller johan.carrick@goodcause.se


Om GodEl

GodEl har inget privat vinstintresse. Vinsten går till välgörenhet. Kunderna väljer var utdelningen ska gå och idag är följande organisationer partners: SOS Barnbyar, Stockholms Stadsmission, Rädda Barnen, Läkare Utan Gränser, Naturskyddsföreningen, Hand in Hand och Barncancerfonden. GodEl och systerbolaget GodFond är helägda av Stiftelsen GoodCause vars syfte är att göra gott genom att starta och driva bolag som delar ut avkastningen till ideella organisationer. Fram till 2012 har GoodCause delat ut 26,9 Mkr. Stiftelsen bildades 2005 genom donationer från Karl-Johan Persson, Stichting af Jochnick, Stefan Krook, Per Ludvigsson och Catella. Logotyperna är formgivna och skänkta av Lasse Åberg.


Om GodEl

Om GodEl Vår mission är att driva på förändringen till en schysst elmarknad för kund, miljö och omvärld. GodEl har utnämnts till Sveriges mest hållbara elbolag sju år i rad av svenska folket i Sustainable Brand Index. Vi är elbolaget som har nöjdast kunder enligt Reco, över 800 kunder har gett oss 4,6/5 i snittbetyg. Hos oss tillämpas inte anvisade elavtal. All vår el är förnybar märkt Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning på el. GodEl ägs av den svenska stiftelsen GoodCause som har till syfte att starta och driva bolag vars avkastning går till välgörande ändamål. Sedan starten 2005 har våra kunder genererat 48,5 miljoner kronor till välgörenhet.


Kontaktpersoner

 Björn Björnson
EL-EXPERT
Björn Björnson